adana web tasarım

adana web tasarım

adana web yazılım

adana web tasarım firmaları

BLOG
Web tasarım, web yazılım, e-ticaret, marka tescili, sanal tur, online crm, sosyal medya konuları ile ilgili en güncel yazılarımızı blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 

Sıklıkla Yapılan SEO Hataları

Gelişigüzel bir şekilde yapılan SEO çalışmaları başarısızlık ile sonuçlanır. Site içi ve site dışı hatalar, bu başarısızlığın iki ana sebebidir. Bu hatalar birleştiğinde bazen büyük sorunlara yol açabilir. Sektörün önde gelen SEO uzmanları tarafından belirlenen ve webmasterlar tarafından çok sık olarak yapıldığı saptanan bazı SEO hataları var ki, bunları bazen siz de görmezden geliyor olabilirsiniz. Ancak şunu bilmelisiniz ki bu hataların düzeltilmemesi, size pahalıya mal olabilir.
 
Sizin için bu hataları derledik. Yazımızı okuduktan sonra, eğer sizin de düştüğünüz hatalar varsa, düzeltmenizi ve yayın hayatınıza bu şekilde devam etmenizi tavsiye ediyoruz.
 
İşte sıklıkla yapılan SEO hataları:
 
1. Yönlendirme Hataları :
Eksik ve yanlış bağlantıları sitenizden bir an önce kaldırmanız gereklidir. Çünkü hatalı yönlendirmeler büyük bir SEO sorunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
2. Site Yavaşlığı :
SEO firmaları masaüstü açılış hızına verdiği önemi, aynı şekilde mobil sitelerin açılış hızına da vermektedir. Sitenin hızı, hem arama motoru robotları hem de ziyaretçiler açısından oldukça önemli bir konudur. Sitenin hızı en yüksek düzeyde olursa bu kullanıcı memnuniyetini arttırır ve site sıralamasını olumlu yönde etkiler.
 
3. Zorunlu Tıklanan Reklamlar :
Mobil sitelere giren kullanıcı, istediği bilgiye erişmek için önüne koyulan engellerden hoşlanmaz. İçeriği görebilmek için başka sitelere girebilir. Bu da kullanıcı kaybına yol açar. Böylelikle sıralamada gerilersiniz.
 
4. Onay Almayan İçerikler :
Mobil sitelerinizde eğer tasarım aşamasında Flash kullanırsanız hem sitenizin indekslenmesi zor olur hem de kullanıcılar görsellerdeki içerikleri okumaya çalışırken yorulurlar
 
5. 404 Hata Sayfaları :
404 sayfası mobil siteler için önemlidir. Hatalı linklerde 404 sayfasının görünmemesi hem Google hem de kullanıcı açısından eksi puan olarak değerlendirilir.
 
6. Engellenen CSS ve Görsel Resim Dosyaları :
Dosya engellemek dizine ekleme sorunu doğurur. Ayrıca kullanıcılar da siteyi terk ederek sıralamanızı düşürebilirler.
 
 
E-TİCARET İLE İLGİLİ DİĞER YAZILAR
 
 
   BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
 
100% Complete
0
100% Complete
0
100% Complete
0
100% Complete
0
100% Complete
0
100% Complete
0
100% Complete
0
   FACEBOOK YORUMLARI
 
   ZİYARETÇİ YORUMLARI
 
Hiç yorum yapılmamış.
Yorum Yaz
 

adana web tasarım şirketleri

adana web tasarımı yapan firmalar

adana web sitesi tasarımı

 
Satış Sözleşmesi Gizlilik ve Güvenlik İade Şartları Ödeme ve Teslimat
Copyright © 2011-2024 - piramitbilisim.com.tr